Tartalommarketing

tartalommarketing projektmenedzsment tanácsadás megbeszélés

Online és offline tartalommarketing-projektek, -programok teljes körű kivitelezését, koordinálását és menedzselését vállaljuk, az ötlettől, a tervezésen át a megvalósításig és működtetésig…

 

Szoros költségvetés? Létszámstop? Túlterhelt marketingrészleg? Nem jelenthet problémát!

 

Az általunk nyújtott projektmenedzsment-szolgáltatás akkor is lehetővé teszi a jövőbeni sikereket garantáló kísérletezést és marketinginnovációt, amikor egy vállalat erőforrásai végesek.

 

Tartalommarketing-referenciák

 

OTP Bank Taktikon Házfórum tartalommarketing projektBüszkék vagyunk rá, hogy Magyarország piacvezető bankja, az OTP Bank Nyrt. bennünket választott 2012 és 2015 között a társasházi és lakásszövetkezeti ügyfélszegmenst kiszolgáló Házfórum tartalommarketing-portál teljes körű üzemeltetésére.

 

Házfórum – elvégzett feladatok: arculattervezés, webdizájn, online marketing, közösségimédia-kampányok, folyamatos tartalomfejlesztés, cikkírás és a külsős szerkesztőség biztosítása, az OTP Társasházi Pályázat évenkénti lebonyolítása – beleértve a döntés-előkészítést és az adatfeldolgozást is.

 

Szigszalagmarketing OTP Bank HVG könyv KKV RoadshowProjektmenedzsment egyéb referenciák: OTP Bank (KKV Roadshow 5 000 meghívottal, dedikált weboldallal, direktmarketing- és telemarketing-kampánnyal), OTP Pénzügyi Pont (honlapfejlesztés, webdizájn, szövegírás).